تامین الیاف  اکریلیک

ایران الیاف اکریلیک خودرا اغلب از کشورهای اسپانیا، آلمان (شرکت درالون) و ترکیه تأمین می نماید. تولید کمپانی درالون در حدود ۱۷۰ هزار تن در سال است.

در حالی که بزرگ ترین تولید کننده اکریلیک اروپا یعنی کمپانی مونته فیبره، ۳۴۰ هزار تن در سال الیاف اکریلیک تولید می کند. لازم به ذکر است که کمپانی اصلی مونته فیبره در کشور ایتالیا فعالیت دارد.

علاوه بر این در اسپانیا و چین نیز دارای کارخانه است. اغلب واردات ایران از کمپانی مونته فیبره و از شاخه اسپانیایی آن که چیزی در حدود ۱۰۰ هزار تن در سال تولید دارد، انجام می شود. این کارخانه علاوه بر ایران، بازارهای اسپانیا، پرتغال، چین، مراکش، مصر، کانادا، آمریکا و چند کشور دیگر را نیز تأمین می کند.

تولید کننده نخ اکریلیک فرش ماشینی

تلفنهای تماس 09133624043 | 03154211042

انجمن فرش ماشینی   ,اکریلیک ,تولید ,کمپانی ,الیاف ,سال ,هزار تن ,در سال ,تن در ,الیاف اکریلیک ,   منبع

الیاف شبه اکریلیک دارای خواص زیر هستند